Een kies laten trekken in Eindhoven

Bel nu 085-4011595

Kies trekken Eindhoven

Wanneer een kies of tand niet langer behouden kan blijven is het noodzakelijk om deze te laten trekken door een tandarts of kaakchirurg. Er kunnen meerdere redenen zijn, voor het laten trekken van een kies in Eindhoven. Soms is een tand of kies dermate aangetast door bijvoorbeeld tandplak, dat deze niet meer te redden valt met gebruikelijke behandelingen, in andere gevallen kan het trekken van een kies bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om meer ruimte te creëren voor andere tanden of kiezen uit het gebit. Deze laatste situatie komt voornamelijk voor bij jongeren, die door een orthodontist worden doorverwezen. Des te meer ruimte er is, des te netter een orthodontist de bestaande tanden op een rij kan zetten. Wanneer de ruimte er niet is, zullen tanden tegen elkaar drukken, waardoor deze soms zelfs enigszins over elkaar heen komen te staan. Het gaat in dit geval voornamelijk om het trekken van verstandskiezen.

Een kies trekken in Eindhoven

Bij de tandarts in Eindhoven is het gebruikelijk om een verdoving te gebruiken, wanneer een kies of tand getrokken moet worden. Door de verdoving voelt u zo min mogelijk van de handelingen van de tandarts. Wanneer de verdoving is ingewerkt, zal de tandarts eerst een deel van het tandvlees rond de te trekken kies verwijderen om meer ruimte te creëren. Door de ruimte heeft een tandarts meer grip en gaat het trekken van de kies makkelijker. Bij een verstandskies is dit nodig, omdat een verstandskies niet altijd goed door is gekomen, op het moment dat deze getrokken moet worden.

Laat uw kies trekken bij de tandarts in Eindhoven

De tandarts in Eindhoven is een specialist op het gebied van het trekken van kiezen en tanden uit uw gebit. Wij doen er alles aan om de behandeling zo snel mogelijk voor u te laten verlopen, zodat u snel van uw pijnlijke tand of kies af bent. Mocht het trekken van een kies niet mogelijk zijn bij de tandarts in Eindhoven, dan kan deze u doorverwijzen naar een gespecialiseerde kaakchirurg.